Ventilatie

Belangrijk voor een goede gezondheid!

Laat ons jou helpen met het maken van de juiste keuze.

Om comfortabel en gezond te leven hebben we heel wat verse lucht nodig!

Omdat isolatie steeds verbetert, verslecht de luchtkwaliteit binnen vaak omdat deze niet weg kan. Daarom is ventileren een must.

 

Een goede ventilatie is niet alleen belangrijk voor jouw gezondheid, ze verbetert ook de werking van de haard of dampkap. Zo verklein je de kans op onaangename geurtjes of allergieën.

.

Onze manier van werken

  1. Tijdens de eerste kennismaking komen wij vrijblijvend ter plaatse voor een oplossing op maat naar behoefte van de klant. Wij luisteren en sturen bij met deskundig advies.
  2. Aanvullend op het gesprek maken wij een vrijblijvende offerte op van de werken die besproken zijn tijdens de kennismaking.
  3. Na goedkeuring van de offerte maken we binnen de drie weken opnieuw een afspraak voor de montage van uw airconditioning, warmtepompen of ventilatiesysteem.
  4. Na plaatsing zijn we er nog steeds met opvolging en naservice.

Veel gestelde vragen

Zit de vraag waar je naar opzoek bent er niet tussen?

Neem dan contact met ons op en wij helpen je graag verder!

+32 (0)485 68 58 73 of [email protected]

Is ventilatie belangrijk?

Ja, ventilatie is belangrijk voor een goede gezondheid. Ook is gezonde lucht sneller en eenvoudiger te verwarmen, zo bespaar je geld en energie.

Is ventileren verplicht?

Een ventilatiesysteem helpt om te voldoen aan de verwachtingen en eisen op vlak van kwaliteit, gezondheid en comfort. Met een performant ventilatiesysteem kom je ook tegemoet aan de normen van de huidige EPB-reglementering. De Vlaamse overheid eist een keuringsverslag van de installatie op het einde van de werken.

Mijn huis is goed geïsoleerd. Moet ik extra ventileren?

Voor bewoners van goed geïsoleerde huizen is ventileren extra belangrijk. Alle openingen zijn namelijk goed gedicht, waardoor er minder lucht spontaan het huis binnenkomt. Daarom moeten er extra ventilatievoorzieningen worden aangebracht.

Mijn ventilatiesysteem maakt lawaai, wat nu?

In principe zou je ventilatiesysteem geen geluid mogen maken, behalve het geluid van het afzuigen (en eventueel toevoeren) van de lucht. Mocht je systeem onverhoopt meer geluid maken dan normaal, dan is dat een indicatie dat er iets aan de hand is. Denk aan een kanaal dat gereinigd moet worden, of een lager in het ventilatiesysteem dat vervangen moet worden.

Hulp nodig bij de keuze van jouw ventilatie?

Onze kwaliteiten

1

Gecertificeerde installateurs

Ons team bestaat uit vakkundige koeltechniekers met de nodige knowhow. We hebben jarenlange ervaring, daardoor kunnen we onze klanten alleen maar topservice aanbieden.

2

Korte
wachttijd

We vinden het belangrijk dat klanten snel worden geholpen, daarom garanderen we een snelle plaatsing binnen de drie weken.

3

Voordelig
prijzen

Dankzij onze specialisatie in Panasonic, alsook in lucht/water-warmtepompen staat Klima Jira garant voor de voordeligste prijzen op A-merken.

4

Uitstekende
naservice

Heb je na de installatie of plaatsing nog problemen met jouw toestel? Dan kun je ons altijd bereiken voor een oplossing. We staan voor je klaar!

5

Centrale
ligging

Onze showroom Klima Jira is makkelijk bereikbaar en heeft voldoende parkeergelegenheid. Voor installatie of plaatsing is geen afstand ons te ver.

6

Persoonlijke
contact

Persoonlijk contact dragen wij hoog in het vaandel. Daarom stellen wij ons graag voor alvorens de werken beginnen. Zo ben je meteen ook op de hoogte van onze visie en waarden.

Informatie/offerte aanvraag

Vul hier jouw persoonsgegevens in en vraag een vrijblijvende offerte of informatie op maat aan. Vergeet hieronder zeker niet aan te duiden waarvoor u een offerte aanvraagt of informatie opvraagt.