Warmtepomp

Laag energiegebruik, hoge energiewinst

Laat ons jou helpen met het maken van de juiste keuze.

Net zoals bij airco’s is het plaatsen van een warmtepomp een klusje voor een professional. De plaatsing en aansluiting van de leidingen vergt namelijk heel wat vaardigheden. Klima Jira installeert jouw toestel met de nodige kennis van zaken.

Een aangenaam comfort in huis is een absolute must, zeker wanneer het buiten wat frisser begint te worden. Je kunt bij ons terecht voor een groot gamma aan lucht-lucht en lucht-waterwarmtepompen. We adviseren je graag bij de keuze van het juiste toestel op basis van je huis, je isolatie en de te verwarmen oppervlaktes. Jouw comfort is onze zorg!

Onze manier van werken

  1. Tijdens de eerste kennismaking komen wij vrijblijvend ter plaatse voor een oplossing op maat naar behoefte van de klant. Wij luisteren en sturen bij met deskundig advies.
  2. Aanvullend op het gesprek maken wij een vrijblijvende offerte op van de werken die besproken zijn tijdens de kennismaking.
  3. Na goedkeuring van de offerte maken we binnen de drie weken opnieuw een afspraak voor de montage van uw airconditioning, warmtepompen of ventilatiesysteem.
  4. Na plaatsing zijn we er nog steeds met opvolging en naservice.

Veel gestelde vragen

Zit de vraag waar je naar opzoek bent er niet tussen?

Neem dan contact met ons op en wij helpen je graag verder!

+32 (0)485 68 58 73 of [email protected]

Waarom kiezen voor een warmtepomp?
  1. Laag energiegebruik, hoge energiewinst

Een warmtepomp produceert normaal 3 tot 5 keer meer energie dan dat ze verbruikt. Zo verbruik je dus aanzienlijk minder energie dan met een oud systeem op gas of stookolie.

 

  1. Lief voor het milieu

Omdat de geproduceerde energie veel hoger ligt en er CO2-neutrale warmte uit het milieu wordt genomen, dalen de CO2-emissies verhoudingsgewijs. In samenwerking met andere vormen van hernieuwbare energie kun je zelfs nul emissie benaderen.

 

  1. Premies en terugverdientijd

Met een warmtepomp kun je je E-peil naar beneden halen met gemiddeld 20 tot 30 punten. Opdrachten die voorlopen en een lager E-peil behalen dan op dat moment wettelijk verplicht is, komen in aanmerking voor een premie en/of een korting op de onroerende voorheffing van de woning in kwestie.

 

  1. 100% toekomstgericht

De overheid legt strenge energienormen aan op woningen in functie van het klimaatbeleid. Elektriciteit is de energie van de toekomst. Door te investeren in een warmtepomp kun je zowel je E-peil aanzienlijk doen dalen én slagen voor de EPB-normen.

 

  1. Gegarandeerd duurzaam comfort

Je kunt heel het jaar door verwarmen op de gewenste temperatuur zonder dat je je zorgen moet maken over de energiefactuur.

Moet ik mijn warmtepomp vaak laten onderhouden?

Om het rendement van je warmtepomp optimaal te houden, is een tweejaarlijkse controle aangeraden.

Heb ik bijverwarming nodig?

Dit is afhankelijk van de energieprestaties, de verwarmingsbehoefte en de isolatiegraad van je woning.

Kan ik premies krijgen voor de installatie van een warmtepomp?

Ja, zowel het Vlaams, Waals als Brussels Hoofdstedelijk Gewest geven premies voor de installatie van een warmtepomp.

Hulp nodig bij de keuze van jouw warmtepomp?

Onze kwaliteiten

1

Gecertificeerde installateurs

Ons team bestaat uit vakkundige koeltechniekers met de nodige knowhow. We hebben jarenlange ervaring, daardoor kunnen we onze klanten alleen maar topservice aanbieden.

2

Korte
wachttijd

We vinden het belangrijk dat klanten snel worden geholpen, daarom garanderen we een snelle plaatsing binnen de drie weken.

3

Voordelig
prijzen

Dankzij onze specialisatie in Panasonic, alsook in lucht/water-warmtepompen staat Klima Jira garant voor de voordeligste prijzen op A-merken.

4

Uitstekende
na service

Heb je na de installatie of plaatsing nog problemen met jouw toestel? Dan kun je ons altijd bereiken voor een oplossing. We staan voor je klaar!

5

Centrale
ligging

Onze showroom Klima Jira is makkelijk bereikbaar en heeft voldoende parkeergelegenheid. Voor installatie of plaatsing is geen afstand ons te ver.

6

Persoonlijke
contact

Persoonlijk contact dragen wij hoog in het vaandel. Daarom stellen wij ons graag voor alvorens de werken beginnen. Zo ben je meteen ook op de hoogte van onze visie en waarden.

Informatie/offerte aanvraag

Vul hier jouw persoonsgegevens in en vraag een vrijblijvende offerte of informatie op maat aan. Vergeet hieronder zeker niet aan te duiden waarvoor u een offerte aanvraagt of informatie opvraagt.